BİLECİK / BOZÜYÜK - 100.Yıl Ortaokulu

100.Yıl Ortaokulu

Tekke Mah. Songül Sok. No3 Bozüyük/BİLECİK.
Vizyon
Okulumuz yaşadığımız yüzyılın bilginin ve bireyin çağı olduğu noktasından hareketle bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi yaşadığı toplumla paylaşan, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, kendi geleceğini ülkenin geleceğiyle birlikte düşünen bunun sorumluluğuyla çalışan, Büyük Önder Atatürk’ün özlemi çağdaş uygarlık düzeyini yakalamış toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Bilim Çağında, Yöresel Kimliği ve Milli değerlerini koruyabilen, bilgisini referans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, Özgür, Demokrat, Girişken, Genç ve Dinamik nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Anadolu Liselerine ve Mesleki Teknik Liselere öğrenci gönderildi Bilek güreşinde ilk 3 kişi koşu yarışmasında ikincilik ve üçüncülük oryantiring Bilecik İl üçüncülüğü başarısı elde edilmiştir.
Ders Başlama:08:50 - Ders Bitiş:15:35
Kolorifer
İlçeye dolmuş ile ulaşım sağlanmaktadır.
Bilecik iline bağlı olan Bozüyük 73 bin nüfuslu bir ilçedir.
Merkezi okuldur.
Sportif Etkinlikler
okulumuzda spor odası açılmış olup kız ve erkek futbol takımı kız voleybol takımı futsal takımı kurulmuştur.Bireysel spor olarak koşu badminton bilek güreşi dart sporları yapılmaktadır
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda Fen Laboratuvarı bulunmaktadır Fen öğretmeni eşliğinde bilimsel deneyler yapılmaktadır
Proje Çalışmaları
Tübitak Fatih Beslenme Dostu Beyaz Bayrak e-twinning, koçluk sistemi vb etkinlikler yapılmaktadır.